3 zile pana la o noua editie eTravel Conference

Zilele acestea sunt la Paris, particip la o conventie internationala pe calitatea serviciilor. Discutand cu oamenii, imi dau seama cat de important este sa strangi comunitatile si sa oferi periodic platforme de informare si de actualizare a tendintelor si a know-how-ului, indiferent de domeniu.

Experienta si expertiza altora te inspira, te provoaca si te ajuta sa iti largesti orizonturile. Piata din Romania debordeaza de evenimente, e important sa ajungi la cat mai multe, insa facand o selectie atenta inainte. Eu incerc sa nu le ratez pe cele mai relevante.

Participand la evenimentele relevante din domeniile in care activezi, ai parte de castiguri multiple. Eu le-as cuantifica astfel:

– informatie

– modele de succes

– schimb de experiente

– contacte noi

– networking de calitate

– imagine/prezenta in piata

– oportunitati

Marti, 27 octombrie, se intampla la Bucuresti eTravel Conference, unul dintre evenimentele de referinta din industria de turism si poate cel mai complex. Cum bine spun si organizatorii, este cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare online dedicat 100% industriei de turism autohtone.

 

Se vede o evolutie de la o editie la alta, iar panelul de vorbitori al celei de-a patra editii este mai mult decat interesant. Eu voi marti acolo si imi doresc sa vad cat mai multi. Voi fi chiar si in postura de moderator al uneia dintre sesiuni, o premiera pentru mine. Asa ca merg cu emotiile la purtator. Iata programul conferintei! 

Conferinta va oferi oportunitatea de a intalni experti din domeniu, de a analiza diferentele dintre advertising-ul traditional si cel online, de a decide mijloacele prin care pot fi targetati potentialii clienti si de a intelege cum poate fi folosita tehnologia motoarelor de cautare ca un instrument de marketing.

Mentionez cativa dintre vorbitorii pe care as vrea sa ascult. 

JAN-PAUL EPHITHITE – Senior produc manager Travelport

MARIYA LUKAVSKA – Account manager CPC Central and Eastern Europe TripAdvisor

MICHAEL TOEDT – Managing Partner, CEO Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH

KENNETH LOPEZ TRIQUELLSales director Adara

DE CE SA PARTICIPI?

Participantii vor afla care e viitorul marketingului pe Internet in industria turismului; ce instrumente pot avea un impact cat mai mare si cum le poti folosi pentru a genera vanzari; cele mai bune strategii de comunicare pentru cresterea ROI; care este impactul comertului online asupra companiei si clientilor; modul in care utilizatorul de internet achizitioneaza online produse de turism.

La mine bucuria e cu atat mai mare cu cat va fi o ocazia buna sa reunim si gasca #friends20, vom fi acolo in formula aproape completa. Raluca este blogger, iar Madalin este moderator, alaturi de Cristian Manafu, al celei mai importante sesiuni. 

Te poti inscrie pana luni, 26 octombrie, inclusiv. Gasesti aici toate informatiile necesare legate de inscriere.

Ne vedem marti! #etravelconf

Screen-Shot-2015-10-23-at-10.46.07-AM-271x300

 

“The world is a book and those who do not travel read only one page.” St. Augustine

 

 

 

 

Related Posts

Scrie un răspuns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *